Som medlem blir du en del av vår stora familj

På Nynäshamns GK tar vi gärna emot fler medlemmar som vill spela på våra fina banor, vara en del av vår stora familj, njuta av den vackra miljön och smaka på den utsökta maten från våra utmärkta restauranger. Vi erbjuder olika typer av medlemskap så att du ska hitta den medlemskapsform som passar dig bäst.

Inom vissa av våra medlemstyper erbjuder vi våra medlemmar greenfeeutbyte med fina rabatter på grannklubbar i Södertörn och vissa andra klubbar runt om i Sverige.

Golfklubben säljer aktier till ett pris av 4.500 SEK för de medlemstyper som kräver aktier. Det kan också förekomma aktier på den öppna marknaden.

Klicka på länken här under för mer information om priser och våra medlemskategorier eller ta kontakt med oss direkt.

Ewa Björkman Lundin – klubbchef
klubbchef@nynashamnsgk.se