Golfens dag 26 maj 10-14

Välkommen till Golfens dag hos oss på Nynäshamns GK.

Det blir öppet hus på klubben med en mängd olika aktiviteter för både stora och små såväl som för nybörjare och ni som länge velat prova på att spela.

Mellan 10-14 har ni möjlighet att prova på någon av dessa aktiviteter alldeles gratis:

• Sjögärdet (vår kortaste golfbana) är öppet för spel.
  • För de yngre barnen bygger vi en 30 & 50 banan som dom får spela
  • Att slå på rangen kommer vara gratis mellan 10-14 :)
  • Vi kommer låta er prova på att putta på någon av våra fina & snabba greener
  • Ni kommer få testa att chippa in bollar på en green
  • Under dagen kommer det annordnas Clinics där någon av våra bästa spelare
    på klubben slå golfslag på rangen så ni ser vad som är möjligt att göra med en golfboll :)

På varje station kommer det finnas ledare som tar hand om och visar er hur det går till. Klubbor och bollar får ni låna.

Är du redan medlem: Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige – och självklart också hos oss! Temat är dubbelt upp – ta med en kompis! Det kommer att bli en kanonlördag på anläggningen! #golfensdag2018

För att alla besökare ska ha kul och känna sig välkomna behöver vi vara många från klubben som hjälper till med olika aktiviteter. Vill du ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Niclas Krohn på info@krohngolf.se.

Mer information om Golfens dag i Sverige finns på golfensdag.se.

Välkomna till Nynäshamns GK den 26 maj

Bo Nilsson,