Junior

Mycket golf och många möjligheter för yngre spelare

Nynäshamns GK har en bred idrottsverksamhet med livlig knatte- och juniorverksamhet.
Målsättningen är att alla ungdomar ska känna att de deltar i en idrottsverksamhet som genomsyras av en trygg social
gemenskap samt ger utbildnings- och utvecklingsmöjligheter för alla.

Verksamheten bedrivs av naturliga orsaker framförallt under den period av året som Golfbanan kan hållas öppen.
Det bedrivs dock numera även verksamhet under vintern och tidig vår i form av inomhusträningar i golfhallar och allmän fysträning.

Under säsongen erbjuds träningar i grupp och individuellt.
Dessa träningar leds av Klubbens Professionella tränare och fortgår i princip varje vecka under säsongen.
Det finns också möjlighet att deltaga på läger som arrangeras av Klubben.

Som ett naturligt led i utvecklingen så erbjuds möjligheter att spela tävlingar. Tävlingar sker på nivåer som är anpassade efter den utvecklingsnivå som varje junior befinner sig på. Här finns allt från prova på tävlingar (att lära sig tävla), tävlingar i Klubbens regi samt tävlingar på Distrikts-,Regional- och Riksnivå. De flesta tävlingarna är individuella men vi deltar även i lagtävlingar.

Du som är ung och nybörjare är välkommen på vår Golfkulverksamhet. Är du lite äldre kan du delta i någon av våra juniorträningsgrupper.
Är du nybörjare får du möjlighet att genomgå golfens gröna kort-utbildning.

Laget.se
Nynäshamns GK's juniorverksamhet är anknuten till Laget.se. Besök Laget.se för mer information.

Har du frågor eller är du helt enkelt intresserad av att anmäla dig till
någon av våra juniorverksamheter är du välkommen att fylla i formuläret
så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.