Vill du vara med på Golfkul?

Sedan 1996 har vi arbetat med vårt Golfkul-program. Här lär vi barn grunderna i golf på ett roligt och lekfullt sätt. Målet är att alla ska få en chans att prova på och uppleva hur kul golf kan vara.

Under 2017 kommer vi fortsätta jobba utifrån Golfäventyret. Här får barnen träna steg för steg till högre nivåer och nya utmaningar. Till slut är de redo för spel på stora banan. I Golfäventyret får barnen på ett lekfullt sätt lära sig olika slag men även grundläggande regler och golvett. Här kan ni läsa mer om Golfäventyret

Träningarna leds av klubbens tränare Niclas & Marcus med hjälp av utbildade ledare.

Alla barn är välkomna och klubben bjuder på träningen för de som är medlemmar.

Alla knattar tom 10 år har gratis medlemskap i Nynäshamns GK. Så passa på att bli medlem!

Under 2016 märkte vi av ett ökat deltagande på Golfkul vilket var riktigt kul. För att underlätta planeringen ber vi er anmäla ert intresse för att deltaga under 2017. Har ni frågor kan ni skicka dom till info@krohngolf.se

För att junior/knatteverksamhet ska bli bra krävs ledare. Vill ni hjälpa till så kan ni höra av er till Niclas Krohn på samma epostadress som ovan!

Varje lördag med start den 27 maj tom den 26 augusti mellan 10.30 - 12.00
(ingen träning 24 juni & 12 augusti)

Samling vid övningsområdet

OBS! Lördag den 20 maj arrangerar Nynäshamns GK "GOLFENS DAG" Då har ni chansen att komma och prova på golf tillsammans med era barn. Vi kommer skapa en 30/50 bana för dom minsta att testa. Så kom gärna förbi då och tjuvstarta säsongen.

Du som vill vara med i år kan anmäla ditt intresse på länken nedan.

Golfkulsanmälan 2017

Golfkul avslutning

Fredag den 1 september med spel på STORA banan!
Samling 17.15 vid klubbhuset
Vi håller på tills det blir mörkt och avslutar med korv och bröd!

Välkomna!