Juniorläger till Gumbalde 2019

2019 års vårläger för juniorerna på Gumbalde, Gotland.

Dags att starta säsongen, och åter igen så gör vi det på Gumbalde, Gotland så boka in dessa datum i kalendern.

Lägret är i första hand avsett för de juniorer som aktivt avser medverka under årets golfsäsong. Man ska med andra ord medverka i någon av de ordinarie träningsgrupperna som tränar regelbundet samt betalat in årets träningsavgift. I mån av plats kommer vi erbjuda även andra som funderar på att satsa vidare på golf denna säsong även om man nästan är nybörjare.

Vår nya HeadPro David Enarsson kommer vara ansvarig för träningslägret. Juniorerna delas upp i olika grupper beroende på erfarenhet. Vid behov kommer de att assisteras av ledare/föräldrar. Andra föräldrar som väljer att följa med kommer naturligtvis också behöva hjälpa till, men kanske lite mer sporadiskt.

Vi har nu, preliminärt, bokat 30 båtplatser och likvärdigt många platser på Gumbalde golfklubb.

Avresa från Gotlandsterminalen Nynäshamn: lördag 27 april
Buss: Visby – Gumbalde

Avresa från Visby: onsdag 1 maj
Ankomst Gotlandsterminalen Nynäshamn

Pris: Junior 2 000: - (gäller endast för aktiv junior som är med i träningsgrupp / klubben subventionerar del)
Pris: Vuxen 4 500: -

Priset inkluderar Båtresa, t.o.r transport på Gotland-Gumbalde t.o.r, träning, greenfee och helpension med logi i dubbelrum under 3 dagar.

Eftersom vi har ett begränsat antal platser så det är viktigt att anmäla sig så snart man kan, dock senast 15 mars

Anmälan sker till Ulf Kålbäck via e-postadress: ulf.kalback@nordea.com – glöm inte meddela eventuella allergier etc.

För mer information om Gumbalde, se www.gumbalde.se

Vi hoppas att lägret blir lika trevligt och givande som de senaste årens vårläger.

Vänliga hälsningar,

JUNIORKOMMITTÉN