Träning för juniorer

För att delta i träningen för juniorer måste du vara medlem i Nynäshamns Golfklubb. Om du inte är medlem och önskar delta i träningen är du välkommen att kontakta vårt kansli på 08-524 305 90 så hjälper de dig.

Anmälan till sommarträningen görs till PROshopen via mail (info@krohngolf.se), på telefon (08-52027214) eller via formuläret längre ner på denna sida. Inbjudan att delta i sommarträningen skickas ut i mars/april till alla registrerade juniorer. Baserat på de anmälningar som då kommer in görs en gruppindelning och scheman för respektive grupp upprättas.

Deltagande i sommarträningen kostar 1200 kronor per säsong. Avgiften faktureras av Klubben.

Utöver ovanstående träning kommer det även erbjudas lägerverksamhet (ett på våren och ett på sommarlovet). Information om dessa läger skickas ut till alla registrerade juniorer i god tid innan de arrangeras. Klubben subventionerar en viss del av lägerkostnaderna.

2018 års grupper och träningstider.  Grupperna är preliminära och kommer justeras när det kommer in fler ammälningar.

Tävling 1

Tisdag 18-19.30