Restauranger

Varsågod - låt det väl smaka

Håll det enkelt eller slå på stort - på Nynäshamns GK behöver du inte gå hungrig och du kan välja mellan två restauranger i toppklass - klubbrestaurangen Bakfickan eller Hotell Körundas Matsal, som båda drivs av Körunda Golf & Konferenshotell.

Klubbrestaurangen Backfickan
Klubbens restaurang är nyrenoverad och bjuder på en härlig miljö, god och nyttig mat och en fantastisk utsikt. Vi serverar enklare mat med grönt tema samt mellanmål, smörgås, bakelser och naturligtvis vin, öl och kaffe.

Backfickan har öppet varje dag mellan 08:00 - 20:00 utom under lågsäsong, då är restaurangen öppen alla helger mellan 10:00 - 15:00.

Hotellets matsal
I hotellets lyxiga matsal serveras traditionella svenska rätter med inspiration från all världens kök och säsongens färska råvaror.

Lunchen består vanligtvis av tre rätter - kött, fisk och soppa samt hembakat bröd och salladsbar.

För dig som vill avrunda dagen med en gastronomisk upplevelse att räkna med erbjuds en härlig á la cartemeny med goda viner, läskande öl och en lyxig miljö.

Läs mer och boka här.