Range & Närspel

Träna färdigheterna på range och närspelsområde

Hos oss är det lätt att träna. Vi har alla förutsättningar för ett bra golfspel och alla utmaningar som du som golfare behöver för att kunna utvecklas.

Drivingrangen har idag 22 mattor med slits att pegga i, varav sex är under tak. Rangen mäter ca 300 meter med flera mål att sikta på. Rangen går att träna på från två håll. Vid klubbhuset är det mattor och på baksidan kan du träna från gräs. Där finns också en bunker som extra utmaning.

Range öppettider
Dygnet runt och fungerar med polletter eller rangekort som du köper i shoppen. Undantaget är mellan måndagskvällar kl. 18.00 – tisdag morgon ca kl. 09.00 då vi stänger rangen för skötsel.

Polletter 25 kr/st (36 bollar)
VISA/Mastercard 25 kr/st (36 bollar)
Rangekort 12 kr/st (18 bollar)

Om du tänker träna mycket på rangen kan det vara klokt att investera i ett rangekort.

1-39 laddningar 12 kr/st
40 – 99 laddningar 11 kr/st
100 – 199 laddningar 10 kr/st
200 - laddningar 9 kr/st

Närspelsområde
Vi har ett stort närspelsområde intill hål Berg 1 som innehåller två greener för både putt, chip och pitch upp till 60 meter samt bunkerträning. Dessutom finns en fin puttinggreen vid klubbhuset. Även vår 9-hålsbana Sjögärdet fungerar bra som närspelsområde.