Tävla på Nynäshamns GK

Tävla på Nynäshamn GK

Anmälan till våra klubbtävlingar görs på hemsidan alt. på Min Golf - Golf.se senast kl 18:00 torsdagen innan tävlingen (undantag golfveckan).

Startider erhålles från kl 12:00 fredagen innan tävling (undantag golfveckan) och ev per e-mail.

Vid återbud som tävlingsledningen mottagit efter lottning måste anmälningsavgiften betalas in till Nynäshamns GK, bankgiro 485-2588

De flesta tävlingar spelas med EGA Tävlingshandicap. Spelare med enbart EGA Handicap är välkomna att spela men kommer inte att finnas med på resultatlistan eller erhålla något pris. För att få pris efter avslutad tävling, måste pristagare vara närvarande eller ha meddelat tävlingsledningen vem som är ombud enligt gällande regler för ombud.

EGA Tävlingshandicap

En spelare kan under året få EGA Tävlingshandicap genom att registrera fyra HCP-ronder. GIT ger då spelaren automatiskt EGA Tävlingshandicap.

Detta kan man göra, oavsett vilken hcp-grupp man tillhör, genom att registrera fyra sällskapsronder.

För de som deltar i en par tävling gäller att båda spelarna måste ha EGA Exakt Tävlingshandicap, för att ev få pris. Mer om EGA Tävlingshandicap och registrering av HCP-ronder finns att läsa under handicapkommitténs sidor under Medlem

Spel och Tävlingshandboken 2016