Banor som utmanar och underhåller dig som spelare

Våra banor har alltid varit hjärtat på Nynäshamns GK och vi har skapat härliga banor som utmanar, underhåller och roar både gäster och medlemmar .

På Nynäshamns GK finns 27 hål fördelade på tre slingor med varierande karaktär:

• Sjöslingan - doglegens mästare
  • Bergslingan - längd och dammar
  • Dalslingan - utslag och precision

Varje dag kombineras slingorna ihop på ett sätt som gör att det oftast finns två hela 18-hålsslingor att gå ut på. Detta upplägg gör att det alltid blir variation på spelet, något som uppskattas mycket av våra medlemmar och gäster.

En intressant kuriositet är att den högra bunkern på Sjö 4 kallas för "Berras bunker" då Prins Bertil på invigningen av banan slog sin boll in i bunkern utan att kunna få ut bollen igen. Nynäshamns GK har fått Kunglig Majt:s tillstånd att kalla bunkern för "Berras bunker".

Sjögärdet är en 9-hålsbana (handikappsatt par 29) som är öppen för alla. Här blir man testad som golfare och får känna på linkskaraktären på åtta av hålen.

Dessutom finns en stor puttinggreen vid klubbhuset, två stora chipgreener, närspelsområde och drivingrange med utslagsplats under tak.